Koľko barov by mal mať profesionálny vysokotlakový čistič?

Profesionálne vysokotlakové čističe sú veľmi užitočné zariadenia na čistenie veľkých plôch, väčších či menších strojov alebo vozidiel , efektívne a rýchlo odstraňujú rozšírené nečistoty, zanesené zvyšky, plesne, graffiti, olejové a mastné látky a všetky tie látky, ktoré by zvyčajne vyžadovali použitie veľkého množstva pracieho prostriedku a vody.

Aby sme mohli identifikovať ten správny model pre svoje pracovné potreby a podľa príslušného odvetvia , je dôležité zhodnotiť určité vlastnosti produktu, ktorý si vyberieme , napríklad či má bojler na teplú vodu , prietok a tlak . Toto je obzvlášť dôležité, aby ste čo najlepšie využili umývací výkon vysokotlakového čističa , čo vám umožní dosiahnuť maximálne výsledky rýchlo a bez poškodenia oblasti, na ktorej budete pracovať.

Profesionálny vysokotlakový čistič a bary: ako si vybrať ten správny?

Na odstránenie najodolnejšej nečistoty bez námahy, bez plytvania a pri optimalizácii času je dokonalým riešením pre podniky spoľahnúť sa na profesionálny vysokotlakový čistič . Využitím sily a tlaku prúdu dosahujú tieto produkty vynikajúcu úroveň čistoty, a to už po jedinom ťahu, bez nutnosti použitia veľkého množstva nízkotlakovej vody, čistiacich prostriedkov alebo abrazívnych látok.

 

bars profesionálny vysokotlakový čistič

Ako sme videli, rozdiel je v tlaku : ale koľko barov by mal mať profesionálny vysokotlakový čistič? Zatiaľ čo vynikajúce výsledky možno dosiahnuť pri domácich riešeniach s modelmi od 100 barov, v prípade profesionálnych vysokotlakových čističov je nevyhnutné spoliehať sa na produkty s prevádzkovým tlakom 120 barov .

V skutočnosti vysokotlakové čističe umožňujú:

  • Odstráňte silné nečistoty z omietky, betónovej podlahy a farby ;
  • Dôkladne vyčistite poľnohospodárske stroje, ako sú traktory, vysokozdvižné vozíky, sklápače a teleskopické zdvíhače, odstráňte blato, hrubé nečistoty a kašu z podvozkov, nárazníkov a kolies;
  • odstrániť graffiti zo stien, plastov, kovových povrchov bez poškodenia podkladového materiálu;
  • Vyčistite priemyselné stroje , odstráňte organické, olejové, mastné alebo chemické látky v krátkom čase.

Využitím nárazovej sily tlaku prúdu sa tlaková umývačka stáva cenným spojencom pri niektorých profesionálnych činnostiach , ako napríklad v stavebníctve, tesárstve alebo profesionálnom upratovaní alebo pri podpore údržby priestorov , nástrojov a strojov v priemyselnom sektore, na farmách. , workshopy a ďalšie.

Koľko barov je potrebných na pieskovanie?

Jednou zo silných stránok profesionálnych vysokotlakových čističov je ich všestrannosť . Vďaka vnútornej štruktúre a použitiu správneho príslušenstva je možné vykonávať rôzne úlohy stále s tým istým produktom.

To je prípad pieskovania , špeciálnej techniky, ktorá využíva prítomnosť čiastočiek piesku v tryske a umožňuje odstrániť smog, špinu a farbu z plastových, kovových a drevených povrchov bez poškodenia materiálu . Okrem toho je to udržateľná a ekologická technika, ktorá sa vyhýba používaniu čistiacich prostriedkov a chemikálií a využíva iba presnosť a tlak prúdu spolu s brúsnou silou pieskových zŕn.

bary by mal profesionálny vysokotlakový čistič

Na dosiahnutie požadovaného výsledku je dôležité zvoliť si profesionálny nástroj, zvoliť vysokotlakový čistič s tlakom medzi 150 a 250 barmi, aby sa dosiahol prúd prúdu schopný odstrániť vodný kameň, farbu alebo koróziu .

Koľko barov je potrebných na čistenie fasád?

Profesionálny vysokotlakový čistič je tiež vynikajúcim zdrojom pre podniky pracujúce v stavebníctve, stavebníctve a renováciách . V skutočnosti toto zariadenie umožňuje:

  • Odstráňte zničené časti starého laku alebo farby prúdom nie na maximálny výkon, ale nasmerovaný ;
  • Odstráňte prach, plesne, mastné látky bez poškodenia drevených , kamenných alebo murovaných povrchov ;
  • Betón po naliatí zdrsnite alebo odstráňte staré vrstvy bitúmenu .

bars profesionálny vysokotlakový čistič

Opäť platí, že na dosiahnutie vynikajúceho výsledku pri práci na čistenej ploche pri zachovaní zvyšku povrchu je nevyhnutné zvoliť si profesionálny vysokotlakový čistič a vybrať si správny model podľa materiálu, na ktorom budete pracovať:

  • Na čistenie tehlovej alebo kamennej fasády si môžete vybrať model s tlakom medzi 120 a 150 bar ;
  • Pre plochy pokryté farbou, plesňou alebo graffiti je nevyhnutné spoliehať sa na výkonnejšie riešenia s tlakom medzi 150 a 200 barov .

Vyhodnotením parametrov, funkcie, konštrukcie, typu motora a prítomnosti alebo neprítomnosti kotla si budete môcť vybrať perfektný vysokotlakový čistič pre vaše pracovné potreby , optimalizovať náklady, urýchliť každý zásah a vždy dosiahnuť tie najlepšie výsledky. .